АВАНТУРИСТИЧКИ ДУХ

Volvo V60 Cross Country

Откријте го врвниот караван кој што е создаден да ве однесе во средиштето на доживувањата.

Бидете подготвени на се

Cross Cross Country V60 е возило со кое самоуверено ќе доживеете повеќе самодоверба. Поголемо растојание од земјата, погон на четири тркала и цврста каросерија, ви помагаат да најдете авантура. Уникатно дизајнираните детали ја отсликуваат грубата изведба на возилото. Тоа е автомобил за сите оние кои сакаат да одат на секое патување подалеку.
Конфигурирајте го вашиот V60 Cross Country

Новата V60 крос-кантри во 360 °

Побарајте подобар изглед

Истражете ја детално надворешноста на надворешната страна на V60 Cross Country со нашиот интерактивен преглед од 360 °

Volvo V60 inside view 360
TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorTrim

Детали за пакет опремата за Cross Country

Доминантно возење

Серискиот погон на сите четири тркала ви овозможува надзор во сите временски услови и на секаков вид на пат, а со тоа ви дава дополнителна самодоверба во услови на лизгав пат или во прилика на влечење.

Храбро напред

V60 Cross Country изразува чувство на авантура преку смело диајнираните знаци како што се уникатната предна решетка и врежаното лого на задниот браник.

Превземете ја контролата

Стандардната Hill Descent Control го прави возењето надолу низ падините едноставно и безбедно колку што е можно повеќе со овозможеното автоматско кочење на автомобилот за одржување на рамномерен прогрес.

Следете ги своите страсти

Исполнете ги вашите желби со поголемо растојание од земјата и цврсто тело со кое можете самоуверено да одите. Големите тркала ја потенцираат смелоста на положбата.

Направете го ваш

Креирајте го вашиот совршен Volvo V60. Одберете од широкиот асортиман на бои, спецификации и додатна опрема.

Конфигурирајте го вашиот Volvo

Одберете го вашиот пакет опрема за V60

Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

ЛУКСУЗ