Volvo V60 Inscription жена пешачи

МОДЕРЕН ЛУКСУЗ

Volvo V60 Inscription

Ексклузивен дизајн и материјали, современ скандинавски стил. Откријте го нашиот поглед на луксузот.

Volvo V60 Inscription

V60 INSCRIPTION

Ексклузивен израз

V60 Inscription е ексклузивен израз на модерниот шведски луксуз. Надворешните дизајнерски знаци, како што се дополнителна хромирана рамка, специјални алуминиумски тркала и интегрирани издувни цевки ја зголемуваат динамичната елеганција на V60. Внатре, нежен кожен тапацир и прецизно изработени детали создаваат префинет амбиент, додека интуитивната технологија го прави секое патување поврзано и пријатно.

Inscription нивото на опременост во детали

Volvo V60 Inscription поглед од позади
Хромирани детали

V60 е веднаш препознатливо преку ексклузивната надворешна облога од хром за вертикалните предни решетки, пониски надворешни решетки и странични прозори.

Volvo V60 Inscription инструмент табла
Driftwood декор

Driftwood декорот - уникатен третман на дрво што се однесува на нашето шведско наследство - ја подобрува смислата на модерниот луксуз во V60 Inscription.

Кожен тапацир

Богат кожен тапацир ги покрива седиштата, панелите на вратите и средишниот потпирач за раце.

Истражете нивоа на опременост за V60

Страничен поглед на V60 Inscription
V60 Inscription

Прекрасно изработен модерен шведски луксуз

Страничен поглед на V60 Momentum
V60 Momentum

Ексклузивен стил и високо ниво на технологија

Страничен поглед на V60 Inscription
V60 Inscription

Прекрасно изработен модерен шведски луксуз