Volvo V60 Momentum

ОСНОВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

ОСНОВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

Ексклузивен дизајн и високо ниво на технологија. Ова е суштината на модерниот караван на Volvo.

Volvo V60 Momentum страничен поглед

V60 MOMENTUM

Паметен избор

"Одличниот дизајн, интуитивната технологија и вниманието кон деталите се белегот на Volvo V60 Momentum. Тоа е паметен избор, со надворешни карактеристики како што е неговата препознатлива решетка,
и интегрирани крвони шини за носачи во модерна црна боја. Внатре, внимателно одбраните материјали комбинираат издржливост со луксуз, а нашиот екран на допир е Вашиот портал во светот на интуитивна, поврзана технологија."
 

Моментум опременост во детали

Volvo V60 Momentum поглед од напред
Посебен дизајн

LED предни светли со нашиот уникатен светлосен потпис во T-облик, избор на истакнати дизајни на алуминиумски тркала и покривни шини со црна завршница.

Управувач на Volvo V60 Momentum
Паметна технологија

9-инчниот централен екран оживува на Вашиот допир. Отворен и лесен за користење, ги прикажува мапите во портрет, така што тие полесно се читаат.

V60 Momentum страничен поглед со дрва покрај море
Вистинска удобност

Удобните седишта обезбедуваат извонредна поддршка, колку и да е долго патувањето, додека опционалните контурирани седишта се приспособуваат и поддржуваат на повисоко ниво.

Истражете нивоа на опременост за V60

Volvo V60 Momentum страничен поглед
V60 Momentum

Ексклузивен стил и високо ниво на технологија

Страничен поглед на V60 Inscription
V60 Inscription

Прекрасно изработен модерен шведски луксуз

Страничен поглед на V60 Inscription
V60 Inscription

Прекрасно изработен модерен шведски луксуз