СПОРТСКА ПРИСУТНОСТ

Volvo V60 R-Design

Уникатен динамичен израз кој што е инспириран од радоста во возењето.

За енергично возење

V60 R-Design е караван со спортски дух. Уникатните дизајнирани надворешни елементи и специјалните алуминиумски тркала го искажуваат неговиот спортски карактер. Спортските седишта за потпора Contour и прилагодените внатрешни детали, исто како и тврдата и ниската амортизација ви помага да уживате во одговорно возење.
Конфигурирајте го вашиот V60 R-Design

Детали за пакет опремата за R-Design

Моќен дизајн

Специјалните црни украсни елементи со висок сјај оставаат силен впечаток на V60. Тие се присутни на предните, долните и надворешните решетки, страничните прозорци и надворешните ретровизори.

Љубов спрема возењето

Долната, поцврста суспензија поддржува попрецизно и одговорно управување. Тоа е возило за сите оние кои го сакаат возењето.

Позади управувачот

Црните потпирачи за глава, обложените декоративни Metal Mesh лајсни, тапацираните кожни Contour седишта и Nubuck текстилот создаваат спортски и чувство на кокпит како да сте во кабина.

Динамичен израз

Големите 18-инчни алуминиумски тркала од Р-дизајн ја изразуваат динамиката. Поголеми бандажи со R-Design се исто така достапни во опсегот на додатоци

Направете го ваш

Креирајте го вашиот совршен Volvo V60. Одберете од широкиот асортиман на бои, спецификации и додатна опрема .

Конфигурирајте го вашиот Volvo

Одберете го вашиот пакет опрема за V60

Cross Country

АВАНТУРА

Inscription

ЛУКСУЗ

Momentum

PREMIUM