Земете го подолгиот пат до дома

За луѓе кои им треба флексибилен караван, но сакаат напредно управување на спортски автомобил.

ВОЗАЧКА МОЌНОСТ

Перформанси на команда

ThV60 дава чисто задоволство при возењето - брзина и перформанси, со помалку гориво.

Мотор со 4 цилиндри со доволно моќност за 6 или 8. Волан со педали за менување брзина, за побрзо и попрецизно рачно менување.

V60 parked in front of the city

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.