V60 Cross Country. За авантура. За живот.

Авантуристички што го почитува светот што го истражува. И нејзините патници.

Конфигурирајте го својот

Истражете ги карактеристиките

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите стилови и опциите на моторот.

Господар на кој било каков пат

Дожд, мраз, снег... продолжете со возење. Технологијата за помош на возачот и напредното комбинирање на погонот на сите тркала се комбинираат за да создадат најодговорно искуство при возење во речиси сите услови на патот.

Напушти го асвалтот

Продолжи да се движиш. Погонот на сите тркала, режимот за возење надвор од патот, контролата на спуштање, големите тркала ќе ве одведат на посакуваната дестинација.

Искористете го погонот

Нашиот mild хибриден погон ви заштедува гориво кога сопирате. Уживајте во софистицираниот погон.

Уживајте во внатрешноста

Немате потреба да го напуштите вашиот V60 Cross Country за да ги истегнете нозете. Со удобните седишта и пространа кабина, целиот простор е ваш.

Моќта е сè

Нашиот посветен простор за мобилни го полнат вашиот телефон безжично, овозможувајќи ви да имате постојано полна батерија - без никакви проблеми.

Остави впечаток

Цврст, но елегантен - ова е моќен скандинавски дизајн кој е доминантен во градот и надвор од него.

Отворено небо

Панорамскииот покрив кој се отвора или се навалува, ви овозможува веднаш да уживате во воздухот и да го гледате небото. Отворете небо на вашите прсти - има повеќе од еден начин да уживате на отворено.

Обезбедете го вашето место

Четири камери со висока резолуција ви даваат преглед на паркирањето со 360° поглед од птичја перспектива, за да можете со доверба да се паркирате во било кој простор.

Погледнете одблизу

Истражете го V60 Cross Country со нашиот интерактивен преглед од 360 °.

Volvo V60 со 360 преглед на внатрешноста
TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorTrim

Преземете го следниот чекор

Закажете тест возење

Доживејте го реално.

Конфигурирај го твојот V60 Cross Country

Создадете V60 Cross Country што одговара на вас и вашиот живот.

Пронајдете дилер

Пронајдете го најблискиот дилер.