Додатна опрема за V90

Додатоци дизајнирани од Volvo Cars за подобрување на убавината, софистицираноста и разноврсноста на V90.

НАДВОРЕШН ДИЗАЈНЕРСКИ КИТ

Засилена елеганција

Дајте му на вашиот V90 сопствен стил со комплет за стилизирање, дизајниран да ја истакне елегантната софистицираност на автомобилот. Вклучува преден спојлер во боја, лајсни и заден дифузор со интегрирани издувни цевки. Комплетот за стилизирање може да се персонализира со избор на различни инсерти - хром, сјајна црна или боја на каросерија.
Дизајнирајте го вашиот V90

Создадени за вас

Пакети со додатоци за Volvo V90

Дополнителни пакети што ви помагаат да излезете повеќе од вашиот Volvo.

Внатрешен пакет за заштита

Чувајте ја внатрешноста на вашиот V90 во беспрекорна боја со цврсти патосници за патниците и багажниот простор.

Надворешен пакет на оптоварување

Зголемете ја разноврсноста на вашиот V90 со аеродинамичен носач, комплет за заклучување со еден клуч и 350-литарскиот Volvo Design кровен куфер.

Внатрешен пакет за товар

Надградете го просторот за товар со заштитна челична решетка, осветлена плоча и мрежата за заштита на товарот.

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШ

Истражете го V90

Персонализирајте го вашиот нов Volvo за да создадете автомобил што е вистински за вас.
Погледнете ги сите додатоци

Изградете го вашиот V90