Пронајдете го вашиот совршен V90

Серијата на Volvo V90

Секоја опрема на V90 комбинира елегантна софистицираност со интуитивна технологија. Изберете го оној што е вистинскиот за вас.

Вашиот V90, на ваш начин

Изберете пакет на опрема што го надополнува начинот на кој живеете. Секоја од нив вклучува висок стандард на опрема и интуитивна технологија, така што сè што треба да направите е да одлучите дали вашиот фокус е на луксуз, спорт или авантура. Креирајте го V90 по вашите желби.

Истражете ја серијата на V90

Momentum

PREMIUM

Cross Country

Авантура