Страничен поглед на Volvo V90 паркирано пред модерна зграда

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШЕТО СОВРШЕНО V90

Серијата Volvo V90

Секое ниво на опременост на V90 комбинира елегантна софистицираност со интуитивна технологија. Изберете го вистинското за Вас.

Поглед од позади на Volvo V90 кое поминува преку мост

Ваше V90, Ваш начин

Можете да изберете едно од трите нивоа на опременост на V90 за да го усогласите со начинот на кој живеете и Вашето чувство за стил. Inscription е луксузно изработено, додека R-Design се фокусира на задоволството од возење. Со Cross Country, ќе го отворите Вашето V90 во нов свет на авантура. Преземете го водството во дизајнот на вистинското V90 за Вас.

Серијата V90

Одберете го Вашето ниво на опрема за V90

Volvo V90 Cross Country ниво на опременост
V90 Momentum

Премиум стил и софистицираност.

Volvo V90 Inscription ниво на опременост
V90 Inscription

Шведски луксуз и елеганција.

Volvo V90 R-Design ниво на опременост
V90 R-Design

Повторно откријте го задоволството од возење.

Volvo V90 Cross Country ниво на опременост
V90 Cross Country

Авантура и луксуз.

Volvo V90 Cross Country ниво на опременост
V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Луксуз кој оди напред.