Volvo V90 со Cross Country ниво на опременост додека вози по планински пат

ВЕ ВОДИ ПОДАЛЕКУ

Volvo V90 Cross Country

Откријте автомобил каде вистинската способност за сите патишта ги среќава најдобрите скандинавски дизајни и шведски занаетчиски вештини.

Volvo V90 со Cross Country ниво на опременост паркирано покрај мочуриште

Подготвено за секоја авантура

Изградено за да направи повеќе од Вашите авантури, V90 Cross Country ќе Ве однесе каде и да посакате, секој пат, во удобност. Црната решетка со хромирани нагласоци, сјајната црна лајсна на прозорите и двојните интегрирани издувни цевки создаваат моќен впечаток. Опционалните 21-инчни алуминиумски тркала го подобруваат моќниот изглед. Внатре, Comfort седиштата се тапацирани во Fine Nappa кожа со Cross Country шевови. И технологијата на возење, како што е Контролата при спуштање по надолнина Ве движи при предизвикувачки услови.

Volvo V90 Cross Country во 360 °

Добијте подобар поглед

Детално разгледајте ја внатрешностa на V90 Cross Country со нашиот интерактивен поглед во 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
v90cc_low90_360experience v90cc_low90_360experience

Cross Country нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Цврст стил

Charcoal долни облоги, како и предните и задните прагови помагаат да се заштити каросеријата на автомобилот. Зголеменото растојание од земја и 19-инчните тркала како стандардна опрема го оформуваат силниот изглед.

Перформанси за секој вид на пат

Погон на сите тркала дава дополнителна самодоверба во лоши услови на возење. Режимот Off-Road го рекалибрира одговорот на автомобилот за да го олесни возењето надвор од патот.

Black Walnut вметоци

Ексклузивно за Cross Country, Black Walnut вметоците се направени од северно-американски орев со симетрична шара.

 
Поглед одозгора на Volvo V90 Cross Country кое вози низ скандинавска шума