Cross Country Volvo Ocean Race опрема

Погледнете ги спецификациите
Паметен простор за складирање

Водоотпорните торби за складирање ја чуваат облеката одвоена од мокрите работи. Мрежата во багажникот цврсто ги држи предметите и спречува нивно превртување.

Чистење во движење

V90 Cross Country Volvo Ocean Race доаѓа со лесен преносен чистач за плакнење на надворешната опрема.
*Достапно во одредени маркети

Складирај повеќе, изгледај одлично

Опционален кровен носач во кристално бела боја како и останатиот дел од екстериерот. Вклучувајќи и Flare Orange клуч и мрежа за обезбедување на товарот во багажникот.