Технологија која нуди задоволство

Нашиот 9-инчен централен екран заедно со 8-инчната дигитална инструмент табла Ви нудат целосна контрола и го прават Вашиот живот поедноставен.

Почувствувајте го квалитетот

"Iron Ore" металните додатоци комбинирани со темно сивиот материјал и безбедносните Comfort седишта го креираат ентериерот кој Ви нуди опуштеност и свежина.

Паметни завршетоци

Единствените алуминиумски бандажи со 7 краци во облик на турбина со сјајна сребрена боја, го прават дизајнот на V90 Momentumu самоуверен и балансиран.