Жена се доближува до црно Volvo V90

ВЕ ПОВРЗУВА СО ПАТОТ

Volvo V90 R-Design

Откријте автомобил со перформанси кој е изграден заради љубовта кон возењето.

Преден поглед на Volvo V90 R-Design на паркинг каде е прикажана поцврстата, спуштена спортска шасија.

Дизајнирано за возење

Со својот уникатен стил и поцврстата, спуштена спортска шасија, V90 R-Design Ве поканува да влезете и да уживате во Вашите омилени патишта. Црната решетка, хромирани лајсни на страничните прозори, хромирани ретровизори и двојни интегрирани издувни цевки создадоа автомобил кој се издвојува. Опционалните 21-инчни алуминиумски тркала го подобруваат моќниот изглед. Внатре, перфорирана Nappa кожа/Nubuck текстилен тапацир и Metal Mesh алуминиумски вметоци комбинираат технички изглед со софистицирано чувство.

R-Design нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Уникатен стил

R-Design нивото на опременост содржи уникатни надворешни детали како што се сјајна црна предна решетка, хромирани лајсни на прозорците, хромирани странични ретровизори и двојни интегрирани издувни цевки.

Спортска шасија

Со спортско подвозје кое ја намалува висината на возењето за 20мм и поцврсти спирали и амортизери, V90 R-Design е изграден за да Ви даде поостро искуство во возењето.

Контурирани седишта

Контурираните седишта тапацирани во перфорираната Nappa кожа/Nubuck обезбедуваат извонредна поддршка за да можете да уживате во возењето.

 
Страничен поглед на Volvo V90 R-Design во катна гаража

Истражете други нивоа на опременост на V90

Volvo V90 Momentum опрема
V90 Momentum

Премиум стил и софистицираност.

Volvo V90 Inscription ниво на опременост
V90 Inscription

Шведски луксуз и елеганција.

Volvo V90 Cross Country ниво на опременост
V90 Cross Country

Ве води подалеку.

Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean Race опрема
V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Луксуз кој оди напред.