Спецификации на Volvo V90 Cross Country

Истражете ги целосните спецификации на V90 Cross Country, од изборот на моторот до димензиите на алуминиумските фелни.

Добијте ја целосната слика

Откријте ги сите карактеристики и нивоа на опременост достапни за V90 Cross Country.

Споредба на опременост

Сите V90 Cross Country нивоа на опременост комбинираат динамичен, атлетски дизајн со скандинавско занаечиство. Споредете го секое од нив за да одлучите, кое е вистинското за вас.

Мотори

Напредни и ефикасни погони што комбинираат реактивна моќност со ниски емисии за максимално да го искористат секое возење.

Димензии

Најдете ги сите димензии и мерки за секој модел во V90 Cross Country опсегот, од просторот за нозе на патниците до големината на товарниот простор.

Карактеристики​

Сеопфатен список на карактеристики и технологија достапна за V90 Cross Country, луксузен ранг дизајниран околу вас, за да го направи секој ден полесен и секое возење подобро.