Спецификации на Volvo XC40

Истражете ги целосните спецификации на XC40, од изборот на моторот до димензиите на алуминиумските фелни.

Добијте ја целосната слика

Откријте ги сите карактеристики и нивоа на опременост достапни за XC40.

Споредба на опременост

Сите XC40 нивоа на опременост комбинираат динамичен, атлетски дизајн со скандинавско мајсторство. Споредете го секое од нив за да одлучите, кое е вистинското за вас.

Мотори

Напредни и ефикасни погони што комбинираат реактивна моќност со ниски емисии за максимално да го искористат секое возење.

Димензии

Најдете ги сите димензии и мерки за секој модел во XC40 опсегот, од патничкиот простор за нозе до големината на товарниот простор.

Карактеристики​

Сеопфатен список на карактеристики и технологија достапна за XC40 - седанот дизајниран околу вас - за да го направи секој ден полесен, секое возење подобро.