ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ СОВРШЕН XC40

Серија Volvo XC40

Секој XC40 комбинира експресивен дизајн со SUV карактер. Изберете го пакувањето по ваш избор.

Вашиот XC40, вашиот пат

Составивме пакет додатоци XC40 кои ќе ви дадат верзија која одговара на вашиот животен стил и го изразува вашиот карактер. Пакетот за опрема Momentum вклучува паметна технологија со уникатен опсег на детали во боја. Пакетот R-Design ќе го конфигурира најдинамичниот XC40, а верзијата „Inscription“ го издвојува најнапредниот шведски луксуз.

Истражете ја серијата XC40

Momentum

PREMIUM

Inscription

ЛУКСУЗ