Volvo XC40 Momentum

Експресивен дизајн и врвна технологија.

Сè што ви треба во град

XC40 Momentum содржи сè за целосно уживање во градскиот живот. На надворешноста, изразете го вашиот стил со уникатни детали што вклучуваат 18-или 19-инчни алуминиумски тркала и можност за покривање и обликување на страничните ретровизори со детали во боја на мраз Белата боја. Беспрекорниот дизајн и интуитивната технологија создаваат чувство на контрола внатре.
Конфигурирајте го XC40 Momentum

Детали за пакетот опрема Momentum

Силен идентитет

Momentum опремата ги вклучува LED предните светла со нашите уникатни Т-форма светла за моќниот карактер на возилото дење и ноќе.

Паметен допир

Напредната технологија во XC40 Momentum вклучува 9-инчен централен екран кој овозможува интуитивна контрола на допир.

Поглед одблиску на внатрешоста на Volvo S90 Inscription кој прикажува ентериер со северноамерикански орев
Градски стил

Сјајната скандинавска внатрешност нуди декоративни елементи со Urban Grid - алуминиумски детали кои носат минимализам и врвен изглед на просторот.

Видлива сила

Специјалните 18-инчни алуминиумски тркала го изразуваат силниот, урбан карактер на XC40. 19-инчни или 20-инчни Momentum тркала се исто така достапни во опсегот на додатоци.

Направете го вашиот

Создадете го вашиот совршен Volvo XC40. Изберете од широк спектар на бои, спецификации и додатоци.

Конфигурирајте го својот Volvo

Истражете ја серијата XC40