ИЗРАЗЕТЕ ЈА СВОЈАТА СПОРТСКА СТРАНА

Volvo XC40 R-Design

Смел дизајн, специјални детали во боја и уникатен спортски дух.

Наменет за возење

Младешкиот карактер на XC40 е уште подинамичен благодарение на пакетот за опрема R-Design. Најдобри страни се црните детали со висок сјај и покривот со завршни делови од Black Stone, поголеми, подинамични тркала од алуминиум и специјална опрема за внатрешни работи. Спортската шасија обезбедува соодветна мерка на агилност и одговорност.
Конфигурирајте го вашиот XC40 R-Design

Детали за пакетот опрема за R-дизајн

Превземете ја контролата

XC40 R-Design со својата спортска интегрирана спортска шасија обезбедува фокусирано и одговорно возење. Активната четири-C шасија од опсегот на додатоци, исто така, ќе обезбеди дополнителна контрола.

Фокусирани на возењето

Спортскиот фокус продолжува одвнатре со перфорирана фина кожа Напа / мека четкана кожа од јаглен со контрастно шиење.

Моќен став

Изберете 18-, 19- или 20-инчни алуминиумски тркала кои му даваат моќен став на XC40 R-Design. Нашиот специфичен завршеток на дијамантскиот рез создава посебен, технички совршен изглед.

Направете го ваш

Создадете го вашиот совршен Volvo XC40. Изберете од широкиот спектар на бои, спецификации и додатоци.

Конфигурирајте го вашиот Volvo

Истражете ја серијата на XC40