Volvo XC40 R-Design паркирано во позадина со три млади луѓе во преден план

ПРОНАЈДИ ГО СОВРШЕНОТО XC40

Volvo XC40 обсегот

Секое XC40 комбинира експресивен дизајн со врвно SUV управување. Одберете ниво на опрема кое е совршено за Вас

Темно-сиво Volvo XC40 R-Design е паркирано во сенката на една зграда

Ваше XC40, на Ваш начин

Создадовме нивоа на опрема за XC40 кои Ви овозможуваат да изберете варијанта која е во склад со Вашиот живот и карактер. R-Design е XC40 во својата најдинамична, спортска форма, додека Inscription го отелотворува модерниот, прогресивен шведски луксуз.

XC40 обсегот

Изберете го нивото на опременост на XC40

Volvo XC40 Momentum опрема
XC40 Momentum

Урбан став, премиум технологија.

Volvo XC40 Inscription ниво на опрема
XC40 Inscription

Прогресивен модерен луксуз, од Шведска.

Volvo XC40 R-Design ниво на опрема
XC40 R-Design

Динамично и спортско, преку дизајн.