Предницата на Volvo XC40 Inscription се појавува од паркинг со млада жена пред него

МОДЕРЕН ЛУКСУЗ

Volvo XC40 Inscription

Современ скандинавски дизајн, ексклузивни материјали и одлики. Ова е модерениот шведски луксуз.

Луксузниот Volvo XC40 Inscription паркирано на улица со млади луѓе

Прогресивен луксуз

XC40 Inscription е најпрогресивниот шведски луксуз во форма на автомобил. Со ексклузивни карактеристики на надворешен дизајн, како што се уникатната предна решетка, мат сребрените странични прагови и 18-инчните алуминиумски тркала. Дискретната ознака на задниот столб и посебната надворешна опција на бои даваат на знаење дека ова е XC40 со луксузен шмек. Во внатрешноста, кожен тапацир и препознатливи детали Ви креираат чувство на богатство, додека пак палетата на паметни технологии ве држи во контакт и контрола додека сте во движење.

Inscription нивото на опрема во детали

Погледнете ги спецификациите
Ексклузивен дизајн

XC40 Inscription има извонреден изглед, со детали како хромираната рамка на предната решетка, страничните прозорци и алуминиумските кровни носачи.

Луксуз, од Шведска

Скандинавскиот дизајн се соединува со шведската изработка кај XC40 Inscription. Driftwood декор - уникатен третман на дрво - кој дава чувство на современ луксуз.

Премиум допирот

Луксузен кожен тапацир е стандард кај XC40 Inscription. Издржлива, но сепак мека на допир, кожата е достапна во избор на бои кои совршено го надополнуваат внатрешниот дизајн на автомобилот.

 
Преглед на надолу кон Volvo XC40 Inscription паркирано на бетон

Разгледајте други XC40 нивоа на опременост

Volvo XC40 Inscription ниво на опрема
XC40 Inscription

Прогресивен модерен луксуз, од Шведска.

Volvo XC40 Momentum опрема
XC40 Momentum

Урбан став, премиум технологија.

Volvo XC40 R-Design ниво на опрема
XC40 R-Design

Динамично и спортско, со дизајн.