ПРОГРЕСИВЕН СТАВ

Volvo XC40 Momentum

Изразениот дизајн се среќава со премиум технологијата и креираат SUV со моќен и современ став .

Преглед на страничниот дел од елегантното и рафинирано Volvo S90 Inscription

Volvo XC40 Momentum

Моќен впечаток

XC40 има силен став со Momentum опремата, со единствен дизајн и високо ниво на технологија. Уникатните детали на ентериериерот ја изразуваат Вашата индивидуалност, тука се вклучени и алуминиумските бандажи од 18 или 19 инчи, интегрирани кровни носачи од сјаен амуминиум и опционални ретровизори во бела боја. Внатрешноста нуди премиум скандинавски дизајн кој ги комбинира пеметните решенија за складирање и интуитивната технологија за современ изглед и лесно управување со контролите. 
Паметен мултимедијален систем со екран на допир

Напредната технологија во XC40 Momentumu вклучува 9-инчен централен екран чувствителен на допир кој нуди интуитивна контрола блиску до Вашите раце.

Урбан стил

Современиот скандинавски ентериер вклучува декоративни додатоци во Urban Grid - алуминиумска завршна обработка која нуди минималистички премиум амбиент.

Видлива моќност

Специјалните 18-инчни алуминиумски бандажи го изразуваат цврстиот и урбан карактер на новиот XC40. Опционално се достапни и 19" Momentum тркала.

 

Истражете ја останатата XC40 опрема

XC40 Momentum

Урбан став, премиум технологија.

Volvo XC40 Inscription опрема
XC40 Inscription

Прогресивен и модерен луксуз од Шведска.

Volvo XC40 R-Design опрема
XC40 R-Design

Динамичен и спортски дизајн.