Поглед на Volvo XC40 R-Design паркиран на покрив

ИЗРАЗЕТЕ ЈА ВАШАТА СПОРТСКА СТРАНА

Volvo XC40 R-Design

Компактното шведско SUV во својата најдинамична форма. Со потенциран дизајн, специјални комбинации на бои и уникатен спортски став

XC40 R-Design паркиран на улицата со млад човек кој се потпира на него

Дизајнирано за возење

Цврстиот младешки карактер на XC40 е уште поистакнат со R-Design нивото на опременост. Уникатните карактеристики на надворешниот дизајн вклучуваат сјајно црни елементи на предната решетка и ретровизорите, како и покрив обоен во Black Stone. Истакнатите 18-инчни, 19-инчни или 20-инчни алуминиумски тркала и посебното внатрешно уредување го зголемуваат чувството на динамичен автомобил. Спортското подвозје обезбедува уште поагилно и попрецизно возење, без да ја загрози удобноста.

R-Design нивото на опрема во детали

Погледнете ги спецификациите
Дизајниран со став

Спортскиот став на XC40 R-Design се изразува преку сјајната црна боја на предната решетка, ретровизорите, странични прозорци и праговите.

Преземете контрола

Со стандардна спортска шасија, XC40 R-Design обезбедува фокусирано и агилно возење. Опционалната Four-C активна шасија обезбедува уште поголема контрола.

Истакнете се

Покривот обоен во Black Stone и куќиштата на ретровизорите со сјајна црна боја создаваат силен впечаток. Bursting Blue е уникатна боја достапна само кај R-Design опремата.

 
Volvo XC40 R-Design паркирано во урбана средина со три млади луѓе

Истражете други нивоа на опрема за XC40

Volvo XC40 со R-Design опрема
XC40 R-Design

Динамично и спортско, со дизајн.

Volvo XC40 Momentum опрема
XC40 Momentum

Урбан став, премиум технологија.

Volvo XC40 Inscription опрема
XC40 Inscription

Новата дефиниција за шведски луксуз.