Аксесоари за XC60

Дополнете го грациозниот изглед и динамичноста на XC60 со дополнителната опрема на Volvo Cars.

НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈНЕРСКИ КИТ

Зголемена динамика

Дизајнирани за да ја зголемат самодовербата, динамичен изглед од XC60, надворешниот дизајнерски кит содржи предни и задни заштитни плочи од брусен челик, кои го нагласуваат робусниот SUV карактер. Интегрирани двојни издувни цевки, исто така изработени од брусен челик, кој го надополнуваат изгледот. Преубавите 22-инчни алу-фелни се финалниот детал.
Стилски дизајнирајте го вашиот XC60

КРЕИРАНО ЗА ВАС

Пакет дополнителна опрема за Volvo XC60

Пакет на дополнителна опрема која вас ќе ви помогне да го добиете максимумот од вашето Volvo.

Пакет за внатрешна заштита

Нека ентериерот од вашиот XC60 биде беспрекорен и со патосниците кои ќе одговараат со бојата на ентериерот како и со заштитната лајсна од нерѓосувачки челик.

Пакет за внатрешен багажен простор

Надоградете го вашиот багажник со заштитни челични решетки , осветлена лајсна на праг и мрежа која го спречува вашиот багаж да се движи наоколу.

Пакет за надворешен багажен простор

Зголемете ја разновидноста на вашиот XC60 со аеродинамичниот носач за багаж, One Key пакетот за заклучување и кровната кутија од 350 литри и вградено лед осветлување на Volvo Design.

Детали

Видете ја целата дополнителна опрема

Откријте ја целосната дополнителна опрема на Volvo Cars, која ќе ви помогне да креирате Xc60 кој ќе одговара со вашиот животен стил.
Погледнете ја целокупната дополнителна опрема

Конфигурирајте го вашиот XC60