Споредете ги опремите на XC60

Истражете го вашиот избор на опрема подетално.

car

car

car

Преглед

Определување

  car

   car

    car

    Преглед

    Определување

    TC_ChooseTrim :

    car
    TC_ChooseTrim :

    car

    Преглед

    Преглед

    Определување

    Определување

    TC_ChooseTrim :

    car

    Преглед

    Определување

    Дознајте повеќе за XC60

    Истражете го Volvo XC60 подетално и откријте го целиот спектар на карактеристики.
    Погледнете ги сите карактеристики