Пронајдете го вашиот совршен XC60

Серијата на Volvo XC60

Секоја опрема на XC60 комбинира интуитивна технологија со рафинирана сила. Изберете ја онаа што е вистинска за вас.

Вашиот XC60, на ваш начин

Ние создадовме опреми за XC60 што ви овозможуваат да создадете варијанта што е во согласност со начинот на кој живеете и со вашето чувство за стил. Momentum ви дава врвен стил и опрема, додека Inscription го доловува духот на модерниот луксуз. Изберете R-Design за спортски став и Polestar Engineered за чисти перформанси.

Истражете го XC60

Momentum

PREMIUM

R-Design

Спортски дух

Inscription

Луксуз

Polestar Engineered

ПЕРФОРМАНСИ