ПРЕМИУМ ЧУВСТВО

Volvo XC60 Momentum

Напредна технологија, карактеристичен дизајн и висок стандард на опрема.

Рафинирана динамика

XC60 Momentum е динамичен шведски теренец што има сè. Дефинираните детали за надворешниот дизајн вклучуваат алуминиумски тркала од 18-инчни, целосни LED предни светла и двојни цевки за издув. Интуитивната технологија се комбинира со прекрасно направени детали за да се создаде чувство на благосостојба во внатрешноста
Изградете го X60 Momentum

Пакетот Momentum во детали

Силен идентитет

Целосните LED фарови ви помагаат да ледате и да бидете видени. Нашиот карактеристичен светлосен потпис во форма на буквата Т создава уникатен идентитет, дење или ноќе.

Деталите се важни

Убавите детали го разликуваат XC60 Momentum. Предната решетка во висок црн сјај и шините на покривот, до карактеристичните 18-инчни алуминиумски тркала.

Скандинавски стил

Елегантен и прецизен, со внимателно избрани материјали, ентериерот на XC60 Momentum е современ скандинавски дизајн во најдобар ред.

Човечкиот допир

Напредната технологија има човечко чувство во XC60, вклучувајќи го и нашиот осетлив централен дисплеј на допир.

Направете го ваш

Создадете го вашиот совршен Volvo XC60. Изберете од широкиот спектар на бои, спецификации и додатоци.

Конфигурирајте ваш Volvo

Истражете го XC60

Momentum

PREMIUM

R-Design

Спортски дух

Inscription

Луксуз

Polestar Engineered

ПЕРФОРМАНСИ