Додатоци за XC90

Откријте ги аксесоарите који ја унапредуваат рафинираноста и сестраноста на Вашето возило

Сила. Рафинирана.

Креирајте го ексклузивниот изглед на својот XC90 со помош на нашиот систем за заштита на подвозјето кој е создаден за да унапреди теренскиот темперамент на возилото. Вградената предна и задна заштита на подвозјето даваат карактеристичен елегантен, но во исто време робусен впечаток.
Креирајте го својот XC90

СОЗДАДЕНИ ЗА ВАС

Пакети додатоци за XC90

Accessory packages that help you get more out of your Volvo.

Пакет за заштита на внатрешнота

Нека внатрешноста на Вашиот XC90 остане недопрена и како нова благодарение на заштитните елементи за внатрешност.

Внатрешен пакет за багажник

Надградете го Вашиот багажник со мрежа за прицврстување на багажот, заштитна челична решетка, како и елегантно осветлена лајсна на отворот од багажникот.

Надворешен пакет за багажник

Зголемете ја сестраноста на Вашиот XC90 со аеродинамичните носачи за багаж и 350-литарскиот кровен куфер дизајниран од Volvo Cars.

ВО ДЕТАЛИ

Откријте ги сите додатоци

Откријте ја целокупната палета на додатоци од Volvo Cars кои ќе Ви помогнат да создадете XC90 кој одговара на Вашиот животен стил.
Погледнете ги сите додатоци

Креирајте го својот XC90