Карактеристики на Volvo XC90

Откријте го опсегот карактеристики на Volvo XC90.
Choose category:
Седишта
Тапацир на покривот од текстил Nubuck
Удобни предни седишта
Контурни предни седишта
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Ергономски седишта
Пет посебни седишта
Шест посебни седишта
Седум посебни седишта
Втор ред седишта
Трет ред седишта
Вградено перниче
Седиште за возачот со целосно приспособување
Седиште за совозачот со целосно приспособување
Електрични седишта со целосно приспособување
Продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот
Електрични продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за совозачот
Електрично седиште за возачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава, втор ред
Седишта во вториот ред со рачно преклопување
Проветрување на предните седишта
Електрични странични потпирачи
Електрична 2-насочна поддршка за 'рбетот
Електрична повеќенасочна 4-степена поддршка за 'рбетот
Масажа на предните седишта
Заден централен потпирач за раце со држачи за чаши
Климатизација
Грејач на средството за ладење на моторот со висок напон (HVCH)
Греење на прскалките за ветробранот
CleanZone
CleanZone со Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Двозонски систем за климатизација
Четиризонски систем за климатизација
Климатизација во третиот ред
Проветрување пред стартување и климатизација по исклучување
Приспособливи задни отвори за воздух
Стартување на климатизацијата од далечина
Филтер за кабината
Затемнети задни прозорци
Ветробран што намалува топлина
Панорамски покрив
Грејач за паркирање што работи на гориво
Продолжување на работата на климатизација кога возилото е паркирано
Загревање кога возилото е паркирано
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Греење на ветробранот
Загревање на управувачот
Завеси за сонце на задните врати
Чистење на предните фарови
Поддршка за возачот
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Навигација Sensus
9-инчен централен екран со екран на допир
Предупредување за растојание
Приспособлив темпомат
Предупредување за заден судар со сопирање во место
Помош при возење
Информација за сообраќајни знаци
Говорна контрола
Далечинска контрола на управувачот
Далечински контроли на управувачот
Безжично полнење за мобилни телефони
Осветлени огледала
Автоматско нивелирање на предните фарови
Електрични ретровизори на вратите
Електрична сопирачка за паркирање
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава, втор ред
Греење на ветробранот
Греење на прскалките за ветробранот
Ограничувач на брзина
Екран на ветробранот
Камера за помош при паркирање, задна
Камера од 360°
Екран за возачот од 12 инчи
Внатрешно осветлување
Внатрешно осветлување од високо ниво
Темпомат
LED-предни фарови со светла со активно навалување
Магленки
Предупредување за лизгав пат
Мерач на амбиенталната температура
Систем за информирање за мртви агли BLIS™ со Помош при управување и Предупредување за вкрстен сообраќај со автоматско сопирање
Задна помош за паркирање
Задна и предна помош за паркирање
Помошник за паркирање
Серво-управување што се приспособува според возачот
Поврзување со паметен телефон
Сензор за дожд
Светла за дневно возење со сензор за дневна светлина
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување со компас
Внатрешни и надворешни ретровизори со автоматско затемнување
Ретровизори на вратите со електрично вовлекување
Електрични прозорци, предни и задни
Серво-управување што се приспособува според брзината
Индиректен систем за контрола на притисокот во гумите (iTPMS)
Бришачи со вградени прскалки
Стил на каросеријата
Капаци за ретровизори, 019 Black Stone
Капаци на ретровизорите на вратите во соодветна боја
Светол алуминиумски украс околу страничните прозорци
Украс на страничните прозорци со црна боја со висок сјај
Рачки на вратите во боја на каросеријата со bright deco и Illumination со светла за добредојде
Рачки на вратите во боја на каросеријата со осветлување
Предна решетка со црн додаток и хромирана рамка
R-Design решетка со црни додатоци со висок сјај и рамка Silk metal
Предна решетка Inscription со хромиран додаток и хромирана рамка
Плоча за лизгање, преден браник
Предна решетка Inscription во Matte silver со хромирана рамка
Спојлер на покривот
Светли вградени шини на покривот
Шини за покрив со сјајна црна боја
Двојни вградени издувни цевки
XC90 R-Design, надворешност
Предни украсни елементи R-Design
R-Design двојни вградени издувни цевки
Без заден амблем за моторот
Без задни амблеми (лев и десен)
Опрема за полнење
Кабел за полнење, Режим 3, приклучок од Тип 2 (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 6 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 8 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 A CEE монофазен приклучок Blue plug (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок 10 A G (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, 40 A NEMA 14-50P монофазен приклучок (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок NEMA 5-15P од 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 10 А приклучок од Тип I (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 13 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 А приклучок YP-41 (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, TurboCord Dual 120/240 V (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 3, високонапонски приклучок од Тип GB (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 8 А приклучок од Тип I (7 метри)
Торба за кабел за полнење
Седишта
Тапацир на покривот од текстил Nubuck
Удобни предни седишта
Контурни предни седишта
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Ергономски седишта
Пет посебни седишта
Шест посебни седишта
Седум посебни седишта
Втор ред седишта
Трет ред седишта
Вградено перниче
Седиште за возачот со целосно приспособување
Седиште за совозачот со целосно приспособување
Електрични седишта со целосно приспособување
Продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот
Електрични продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за совозачот
Електрично седиште за возачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава, втор ред
Седишта во вториот ред со рачно преклопување
Проветрување на предните седишта
Електрични странични потпирачи
Електрична 2-насочна поддршка за 'рбетот
Електрична повеќенасочна 4-степена поддршка за 'рбетот
Масажа на предните седишта
Заден централен потпирач за раце со држачи за чаши
Климатизација
Грејач на средството за ладење на моторот со висок напон (HVCH)
Греење на прскалките за ветробранот
CleanZone
CleanZone со Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Двозонски систем за климатизација
Четиризонски систем за климатизација
Климатизација во третиот ред
Проветрување пред стартување и климатизација по исклучување
Приспособливи задни отвори за воздух
Стартување на климатизацијата од далечина
Филтер за кабината
Затемнети задни прозорци
Ветробран што намалува топлина
Панорамски покрив
Грејач за паркирање што работи на гориво
Продолжување на работата на климатизација кога возилото е паркирано
Загревање кога возилото е паркирано
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Греење на ветробранот
Загревање на управувачот
Завеси за сонце на задните врати
Чистење на предните фарови
Поддршка за возачот
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Навигација Sensus
9-инчен централен екран со екран на допир
Предупредување за растојание
Приспособлив темпомат
Предупредување за заден судар со сопирање во место
Помош при возење
Информација за сообраќајни знаци
Говорна контрола
Далечинска контрола на управувачот
Далечински контроли на управувачот
Безжично полнење за мобилни телефони
Осветлени огледала
Автоматско нивелирање на предните фарови
Електрични ретровизори на вратите
Електрична сопирачка за паркирање
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава, втор ред
Греење на ветробранот
Греење на прскалките за ветробранот
Ограничувач на брзина
Екран на ветробранот
Камера за помош при паркирање, задна
Камера од 360°
Екран за возачот од 12 инчи
Внатрешно осветлување
Внатрешно осветлување од високо ниво
Темпомат
LED-предни фарови со светла со активно навалување
Магленки
Предупредување за лизгав пат
Мерач на амбиенталната температура
Систем за информирање за мртви агли BLIS™ со Помош при управување и Предупредување за вкрстен сообраќај со автоматско сопирање
Задна помош за паркирање
Задна и предна помош за паркирање
Помошник за паркирање
Серво-управување што се приспособува според возачот
Поврзување со паметен телефон
Сензор за дожд
Светла за дневно возење со сензор за дневна светлина
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување со компас
Внатрешни и надворешни ретровизори со автоматско затемнување
Ретровизори на вратите со електрично вовлекување
Електрични прозорци, предни и задни
Серво-управување што се приспособува според брзината
Индиректен систем за контрола на притисокот во гумите (iTPMS)
Бришачи со вградени прскалки
Стил на каросеријата
Капаци за ретровизори, 019 Black Stone
Капаци на ретровизорите на вратите во соодветна боја
Светол алуминиумски украс околу страничните прозорци
Украс на страничните прозорци со црна боја со висок сјај
Рачки на вратите во боја на каросеријата со bright deco и Illumination со светла за добредојде
Рачки на вратите во боја на каросеријата со осветлување
Предна решетка со црн додаток и хромирана рамка
R-Design решетка со црни додатоци со висок сјај и рамка Silk metal
Предна решетка Inscription со хромиран додаток и хромирана рамка
Плоча за лизгање, преден браник
Предна решетка Inscription во Matte silver со хромирана рамка
Спојлер на покривот
Светли вградени шини на покривот
Шини за покрив со сјајна црна боја
Двојни вградени издувни цевки
XC90 R-Design, надворешност
Предни украсни елементи R-Design
R-Design двојни вградени издувни цевки
Без заден амблем за моторот
Без задни амблеми (лев и десен)
Опрема за полнење
Кабел за полнење, Режим 3, приклучок од Тип 2 (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 6 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 8 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 A CEE монофазен приклучок Blue plug (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок 10 A G (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, 40 A NEMA 14-50P монофазен приклучок (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок NEMA 5-15P од 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 10 А приклучок од Тип I (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 13 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 А приклучок YP-41 (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, TurboCord Dual 120/240 V (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 3, високонапонски приклучок од Тип GB (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 8 А приклучок од Тип I (7 метри)
Торба за кабел за полнење