ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ СОВРШЕН XC90

Палета возила Volvo XC90

Секоја верзија од опремите за XC90 комбинира елеганција и раскош со интуитивна технологија. Одберете ја совршената за Вас.

Ваш XC90. Ваш Стил.

Нашите нивоа на опрема Ви нудат можности кои одговараат на Вашата личност. Со XC90 можете да се одлучите за премиум стил и технологија Momentum, дополнителен луксуз со Inscription или дополнителен динемичен изглед со R-Design. За најлуксузно искуство, тука е Excellence нивото на опрема со 4 поединечни седишта

Истажете ја палетата на возила XC90

Momentum

ПРЕМИУМ

R-Design

СПОРТ

Inscription

ЛУКСУРИЈА