Woman walking towards a parked Volvo XC90 R-Design

ЗА ЉУБОВТА КОН СПОРТСКИОТ ДУХ

Volvo XC90 R-Design

Силна појава, динамичен однос. Запознајте го луксузниот SUV со спортски дух!

Инспириран од перформансите

XC90 R-Design е луксузен SUV со спортски дух. Единствените стилски детали го дефинираат спортскиот изглед, а 20-инчните алуминиумски тркала ја комплетираат целината. Внатрешноста се одликува со уникатни спортски детали, пефрорирана Nappa кожа и Nubuck текстил, како и алуминиумски детали Metal Mash кои го заокружуваат техничкиот изглед.
Креирајте го Вашиот XC90 R-Design

Опрема R-Design детално

Силен дизајн

Истакнатите детали и завршните обработки од надвор му даваат на R-Design исклучително спортски изглед, совршено интегриран во еден луксузен SUV.

Во возачкото седиште

Contour седиштата тапацирани со комбинација од перфорирана Nappa кожа и Nubuck текстил обезбедуваат неверојатна удобност и истовремено спортски стил и дух.

Ексклузивни тркала

Стандардните 20-инчни или опционалните 22-инчни алуминиумски тркала го комплетираат неверојатниот изглед на XC90 R-Design.

Фокус на возењето

Управувачот обложен од перфорирана Nappa кожа и педалите за управување дополнително го унапредуваат спортскиот изглед на XC90 R-Design.

Направете го свој

Креирајте го својот совршен Volvo XC90. Можете да бирате од широка палета на бои, спецификации и додатоци.

Конфигурирајте свој

Истражете ја палетата возила XC90

Momentum

ПРЕМИУМ

R-Design

СПОРТ

Inscription

ЛУКСУРИЈА