ОДБЕРЕТЕ ГО СОВРШЕНОТО XC90

Асортиманот на Volvo XC90

Секое Volvo XC90 ги комбинира елеганцијата и луксузот со интуитивна технологија. Одберето го вистинското за Вас.

Жена излегува од совозачката врата на Volvo XC90

Вашето XC90, на Ваш начин

Нашите нивоа на опременост се дизајнирани така што Ви нудат голем број опции за прилагодување на Вашиот стил и начин на живот. Преку луксузот во изработката на  Inscription моделот, R-Design моделот ориентиран кон спортско возење, Excellence моделот со четири седишта и Excellence Lounge со три седишта, шведскиот луксуз остигнува ново ниво. Изберете го вистинското XC90 за Вас.

Серијата XC90

Одберете го нивото на опременост на Вашето XC90

Volvo XC90 Momentum опрема
XC90 Inscription

Премиум SUV искуство.

Volvo XC90 со Inscription ниво на опременост
XC90 Inscription

Прогресивен и модерен луксуз од Шведска.