Софистицирана моќност

Volvo XC90 Momentum

Премиум дизајн, технологија и многу стандардна опрема, за софистицирано SUV искуство.

Преглед на страничниот дел од елегантното и рафинирано Volvo S90 Inscription

XC90 MOMENTUM

Воздигнете се

Со високо ниво на стандардна опрема, прилагодлива позиција на возачот и преубаво изработен ентериер, XC90 Momentum ви помага да се издигнете над сите. Внатрешната кабина е Вашето скандинавско спасилиште, со едноставен и модерен дизајн, голема посветеност кон деталите и интуитивна технологија која Ви помага да останете поврзани додека сте во движење. Надворешноста нуди 19" алуминиумски бандажи, LED светла и интегрирани издувни цевки кои допринесуваат за моќен изглед и префинета сила.  
Убавината е во деталите

Премиум дизајнираните детали вклучуваат предна решетка со црн сјај, хромирани лајсни на прозорците и единствени 18-инчни тркала.

Софистициран храм

Ентериерот на XC90 Momentum е како рај, со едноставен скандинавски дизајн, нашиот High Performance аудиосистем и квалитетни материјали.

Технологија под Ваша контрола

Напредната, интуитивна технологија во XC90 Momentum вклучува респонзивен централен екран чувствителен на допир и софистицирана дигитална инструмент-табла.

 

Истражете ја останатата XC90 опрема

Volvo XC90 Momentum опрема
XC60 Momentum

Премиум SUV искуство.

Volvo S90 Inscription ниво на опременост
XC90 Inscription

Прогресивен и модерен луксуз од Шведска.

Volvo XC90 R-Design опрема
XC90 R-Design

Посветен на уметноста при возење.

Volvo XC90 Excellence опрема
XC90 Excellence

Суперлативен луксузен SUV.