Volvo XC90 R-Design паркирано на пат

ЉУБОВ КОН ВОЗЕЊЕТО

Volvo XC90 R-Design

Моќно присуство, динамичен став. Запознајте го луксузното SUV со спортски карактер.

Инспирирано од перформанси

XC90 R-Design е луксузен SUV со спортски карактер. Единствениот стил создава инстант присуство на патот, со пијано црна решетка и надворешни решетки, метални лајсни на страничните прозорци и ретровизори и двојни интегрирани издувни цевки. Стандардните 20-инчни алуминиумски тркала нудат одличен завршеток. Внатре, тапацир од перфорирана Nappa кожа / Nubuck текстил и Metal Mesh алуминиумски вметоци комбинираат технички изглед со луксузно чувство.

R-Design нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Моќен дизајн

R-Design нивото на опременост го подобрува присуството на XC90. Деталите вклучуваат сјајна црна предна решетка, уникатни алуминиумски тркала и интегрирани издувни цевки.

Поглед на контурираните седишта на Volvo XC90 R-Design
На возачкото седиште

Контурните седишта тапацирани во перфорираната Nappa кожа/ Nubuck текстил обезбедуваат извонредна поддршка за да можете да уживате во возењето.

Поглед одблизу на тркалата на Volvo XC90 R-Design
Ексклузивни тркала

Стандардните 20-инчни или опционалните 22-инчни алуминиумски тркала го дополнуваат моќниот изглед на XC90. Нашата дијамантна завршна обработка создава моќен, технички изглед.

 
Страничен поглед на Volvo XC90 R-Design кое патува по пат со три ленти

Истражете други нивоа на опременост на XC90

Volvo XC90 R-Design ниво на опременост
XC90 R-Design

Посветен на уметноста на возење.

Volvo XC90 Momentum опрема
XC90 Momentum

Премиум SUV искуство.

Volvo XC90 Inscription ниво на опременост
XC90 Inscription

Прогресивен и модерен луксуз од Шведска.

Volvo XC90 Excellence ниво на опременост
XC90 Excellence

Суперлативен луксузен SUV.