ШВЕДСКАТА МИЛОСТ

Хармоничен дизајн-чист, уреден луксуз, со напредна безбедност и комфор за сите 7 патници.

ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИ

Уметноста на занаетот

Секој елемент е во хармонија, израбортен од најдобри материјали - како кожа и дрво. Со уникатни детали, како кристален менувач и вентилирани предни седишта инспирирани од човечкиот облик со масаѓни функции и четиринасочна лумбална потпора.


ИНТЕЛИГЕНТНА МОЌНОСТ

Без компромиси

Ја подобривме моќноста на XC90 и еколошката стапка, отелотворувајќи ја нашата мантра дека не морав да се жртвува моќноста и извонредната возна состојба за ефикасност и ниска емисија на јаглероден диоксид, со разни возни режими, како Comfort и Off Road за секакво расположение и терен.

Истражи го Централниот екран (дисплеј)

Погледни и истражи го прекрасниот интуитивен кориснички интерфејс на Централниот дисплеј како дел од Sensus. Во ова демо можете да истражите селектирани области на корисничкиот интерфејс.

Not available in demo mode
Settings
Owners Manual
Profile
Bluetooth connected successfully Ready
Car functions
ESC Sport Mode
Park Assist
Start/Stop
Road Sign Information
Speed Sign Assist
Adjust passenger seat
Reduced guard
Fog lamp with Cornering Lamp
Wiper Service Position
Navigation
ETA: 1 m 40 s Avenyn
Next: Aschebergsgatatan
img_nav_right
ETA: 1 m 40 s Avenyn
Next: Aschebergsgatatan
Media / CD
Arizona Rain/Color Me
Color me
00:00
02:40
color-me
Arizona Rain/Color Me
Color me
Song
Library
Shuffle
Recent
USB
Bluetooth
CD
Color Me Carl Storm / XC90 Launch
color-me
Hazy Days Carl Storm / XC90 Launch
HazyDays
The Reckoning Carl Storm / XC90 Launch
the-reckoning
Winter Love Carl Storm / XC90 Launch
winter-love
Phone
Telia
Connected through Apple CarPlay
My Phone
tile-icon-phone
Telia
Connected through Apple CarPlay
My Phone
Favorites
Contacts
Recents
Keypad
Volvo On Call
Apple Carplay
My iPhone
tile-icon-carplay
My iPhone
Applications
AM
FM
Radio Favourites
Bluetooth
USB
iPod
AUX
TV
Messages
Car status
Driver performance
Remote updates
Navigation
Apple Carplay
Weather
Drag down to access settings
Scroll horizontally to access side panels
Press the home button to go back one step
This is the Applications screen. Here you can access all apps and add them to the home screen. Try clicking on the Weather app.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.