Мотори

Гориво

Важен е секој детал

НОВО И ДОСТОЈНО ЗА ВНИМАНИЕ

Асистирање

XC90's Park Assist Pilot користи 12 ултрасонични сензори за вертикално и паралелно паркирање.

Камерата од 360 степени дава птичји приказ на целата површина околу колата на вашиот дигитален екран така што ќе се чувствувате поудобно во тесни ситуации.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.