ГАЛАНТЕРИЈА

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЛВО ЗА ВАС

Што има ново

Некои од нашите омилени додатоци кои се достапни на сегашните модели..

Sensus навигација

Лесно за употреба, без многу копчиња. Примајте информации преку екранот за возачот, предниот или централниот екран. Поврзете се со апликации кои ќе ви помогнат да најдете паркинг место или најдоброто кафуле во градот.

Кутии за багаж

Вградени директно на шините, овие аеродинамично дизајнирани алуминиумски кутии за товар овозможуваат лесен за употреба кровен багаж. Закачете носач за скии или некој друг Volvo додаток за товар и може да тргнете.

Задна камера за помош при паркирање

Паркирањето во рикверц во тесен простор знае да биде стресно искуство, но камерата за помош при паркирање драстично го зголемува видното поле. Тоа е исто како да имате очи на задниот дел од главата.

ПРОНАЈДИ ДОСТАПНИ ДОДАТОЦИ

Изберете го Вашето Volvo

Додатоци за нови и сегашни возачи

Барате нов багажник за покривот? Безбедносна решетка? Детски седишта? Сите наши додатоци и галантерија се направени за вашето Волво, со дизајни за секакви авантури, семејства и возачи.

See all accessories

Sensus Connected Touch
Држач за велосипед
Подлога за багажник

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.