Оптимизирајте го вашето возачко уживање

Нашето оптимизирање за моторите Drive-E е резултат на внимателно работење во пет клучни области. Заедно го сочинуваат комплетното решение кое го носи вашето возење на едно ново ниво.

Знаењето е моќ

Со над 20 години на патеката, Polestar води во перформансите. Нашиот тим користи се што научил на тркачката патека за да направи производи што ќе го подобрат вашето возачко искуство.


Пет оптимизации, еден моќен пакет

Роден да исполнува

Нашите оптимизации се инсталирани од овластени дилери на Volvo и не влијаат на вашата првобитна гаранција или сервисни интервали.

Видете дали е вашиот автомобил спремен да биде оптимизиран.

POLESTAR MODEL OVERVIEW