Освежени детали на дизајнот

Луксузно скроен тапацир од волнена мешавина

Нов аеродинамичен дизајн на тркалата на автомобилите Recharge

Нов аеродинамичен дизајн на тркалата на Volvo S60 Recharge.

Редефинирајте го вашето искуство. Еден чекор сте поблиску до посовесно возење.

90

km

Досег на електричен погон

455

hp

Моќност

16

g/km

Емисии на CO2

0,7

l/100km

Потрошувачка на гориво

Без компромиси

Додајте електрична енергија во вашето секојдневно возење и уживајте во plug-in хибрид што размислува за иднината без компромитирање на искуството денес.

Агилност во движењето

Нудејќи возење со еден педал и погон на сите тркала, S60 Recharge работи со агилност, додека обезбедува опуштена контрола и мазно, моќно возење.

Бројките се засноваат на податоците на WLTP добиени во специфични услови на тестирање за S60 Recharge T8 AWD plug-in хибрид. Реалните досег при возењето, испуштања на CO2 и потрошувачка на гориво постигнати во реални услови се разликуваат во зависност од однесувањето при возењето и други надворешни фактори.

Деталите се битни. Тактилна и сензорна, оваа внатрешност е создадена за да ги раздвижи срцата и умовите.

Што сакате да знаете за S60 Recharge plug-in хибридот?

S60 Recharge има вградени „Карти на Google“, Google Assistant и Google Play.

Не. За да пристапите до овие услуги, ќе мора да се поврзете со сопствен уред преку Bluetooth и да го искористите својот личен тарифен пакет.

Да, вклучен е пристап до услугите со времетраење од најмногу четири години. По тој период може да купите продолжување на претплатата ако сакате да продолжите да ги користите сите вклучени услуги.

Претплатата трае до четири години. Ако автомобилот е нов, овој период започнува на датумот на испорака од страна на продавачот. Претплатата е поврзана со автомобилот, па во случај да се продаде, целото преостанато време од претплатата се префрла на следниот сопственик/корисник.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.