Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на S60 Recharge.

Нагласувања на дизајнот

Луксуз без кожа

Нашиот скроен тапацир од волнена мешавина претставува достојна поврзаност со природните материјали без кожа.

Driftwood декор

Автентичните декоративни украси од дрво прикажуваат шара инспирирана од природните сили на водата, ветрот и брановите.

Кристален менувач

Овој рачно изработен кристален менувач во автентичен шведски кристал е произведен ексклузивно за Volvo од страна на Orrefors.

Отворено небо

Во град или на отворен автопат, панорамскиот кров овозможува да навлегува светлина, создавајќи природно чувство за пространост за сите што се наоѓаат во кабината.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за мотор.