Спецификации на XC90 Recharge

Бел Volvo XC90 Recharge plug-in hybrid SUV како стои неподвижно на сив под во студио.

Капацитет на седење и товар

undefined простор на делот за товар

Со задните седишта кренати, делот за товар има доволно простор за четири куфера (со должина од 750 mm, широчина од 520 mm и висина од 310 mm) и една рачна торба (со должина од 550 mm, широчина од 400 mm и висина од 230 mm).

Зголемете го просторот во делот за товар до 1.874 l

Преклопете ги задните седишта за оптимален капацитет за багажен простор – и со рамен под и без спојлер преку кој ќе подигнување предмети, големите предмети се полесни за товарање и растоварање.

Досег и полнење

Досег на електричен погон

ч

Време на полнење

Вообичаено време за полнење од 0 до 100 проценти со полнење со 3-фазна наизменична струја од 16A.*

Порта за полнење

XC90 Recharge plug-in hybrid има приклучок за полнење со влезна порта за наизменична струја.

Вклучена е опрема за полнење

2-фазен вграден полнач од 6,4 kW (Тип 2).

Опции за аудио систем на автомобилот

XC90 Recharge е достапен со следниве опции за аудио системот.

Аудио систем со високи перформанси

- 10 звучници - 6 канали - 220 W излезна моќност

Премиум звук на Harmon Kardon

- 14 звучници - 12 канали - 600 W излезна моќност - Сабвуфер

Bowers & Wilkins high fidelity аудио систем

- 19 hi-fi звучници - 15 канали - 1410 W излезна моќност - Сабвуфер со свеж воздух - Четири различни собни режими, вклучувјќи „Концертна сала” и “Џез клуб”

Дисплеи

Информациите за возачот што ви помагаат да имате контрола се прикажуваат на дисплејот на возачот и на екранот над инструмент таблата, додека централниот дисплеј е центар за поврзување, контрола на клима уредот, поставките за забава и за автомобилот.

Екран над инструмент таблата на Volvo XC90 Recharge plug-in hybrid.

Дисплеј на возачот на Volvo XC90 Recharge plug-in hybrid.

Дисплеј за инфо-забава на Volvo XC90 Recharge plug-in hybrid.