Добредојдовте во секогаш новиот Volvo свет

Во Volvo, во секој момент се движиме напред и со вас ги споделуваме значајните настани од нашето патување. Преку е-новостите ве известуваме за најновите вести во врска со Volvo возилата, актуелната понуда и сè друго што е свежо, револуционерно, единствено или интересно на некој друг начин.