Верзија на артиклот 2018.274.0

Услови за користење на HERE (Glympse, Internet Maps, Weather, WikiLocation, Yelp)

Важи од:

Објавено на:

Следниве апликации, Glympse, Internet Maps, Weather, WikiLocation, Yelp, се технологија од компанијата HERE. Кога првпат ќе стартувате некоја од овие апликации, мора да ги прифатите Условите за користење (погледнете ги врските подолу) за да ја користите апликацијата. Одобрувањето секогаш се дава во автомобилот.

Услови за користење

а. Услови за услугата: https://legal.here.com/en-gb/terms

б. Политика за приватност: https://legal.here.com/en-gb/privacy

в. Безбедност: https://legal.here.com/en-gb/security