Верзија на артиклот 2018.274.0

Услови за користење на Yelp

Важи од:

Објавено на:

Кога првпат ќе ја стартувате апликацијата од Yelp, мора да ги прифатите Условите за користење (погледнете ги врските подолу) за да ја користите апликацијата. Одобрувањето секогаш се дава во автомобилот.

Со потврдување на кое било резервирање во апликацијата Yelp за Volvo, се согласувате со Условите за користење на Yelp Reservations Diner и Политиката за приватност на Yelp.

  1. https://www.yelpreservations.com/terms-of-use/
  2. https://www.yelp.com/tos/privacy_en_us_20180525