ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА VOLVO

Välkommen

Во Volvo, ние правиме што ни доаѓа природно. Бидејќи тоа е начинот на кој Шведска не има создадено.

Иновации, апликации и поддршка

Поврзете се. Шетајте безгрижно.

Развивме голем број на дигитални иновации, корисни апликации и корисни можности за поддршка за да Ви помогнеме да добиете повеќе од Вашето Volvo.

Sensus конекција

Со вградени конектори за USB и AUX – плус безжична конекција преку Bluetooth и Wi-Fi интернет – може да се дисконектирате од дома и да се конектирате на патот.

Get connected

Volvo On Call

Volvo On Call е нашата апликација за мобилен телефон која содржи паметни решенија дизајнирани да Ви помогнат да останете во контакт и да управувате со Вашиот автомобил - дури и кога треба да сте на друго место.

Discover Volvo On Call

My Volvo

Персонализиран вебсајт кој Ви помага вистински да го запознаете својот автомобил. My Volvo содржи лични понуди, корисни информации, статии, фотографии и видеа, сите дизајнирани да Ви помогнат да добиете повеќе од Вашето Volvo.

Get to know your Volvo

ЛИЧЕН СЕРВИС

Ние го сфаќаме сервисот лично

Ние создадовме нов пристап до сервисот кој се грижи за вас исто како што се грижи за вашето возило.

My Volvo iPad Magazine International

Симнете го нашиот свет во вашиот

Од безбедносниот појас со три подесувања до детското седиште свртено наназад, навикнати сме да подаруваме. Така, кога дојдовме на идеја за списанието My Volvo iPad Magazine International, исполнето со ексклузивни написи, новости, фотографии, филмови и линкови кои помагаат да се истражи светот на Volvo, ние го подаривме. 

Download our world to yours