Алатки

Нашите автомобили ги правиме околу луѓе. На луѓето често им треба помош. Тоа е природно. Имајќи го ова на ум, развивме дигитални иновации, корисни апликации и опции за поддршка кои им помагаат на луѓето секојдневно максимално да го искористат своето Волво.

My Volvo

Излегувајте уште повеќе од вашиот автомобил

Веруваме дека колку повеќе ќе го запознавате вашето Волво толку повеќе ќе излегувате од него. Затоа го создадовме My Volvo: персонализирана веб-страница со лични понуди, корисни информации, ексклузигвни написи, слики и филмови, дизајнирани да ви помогнат да излегувате уште повеќе од вашиот автомобил.

Sensus

Искусете попаметно возење

Интелигентниот автомобил е подобар автомобил. Затопа го развивме Sensus. Sensus е нашата филозофија која стои зад сите наши технологии. Секоја е дизајнирана да ве поврзе со вашиот автомобил и со светот околу вас.

How smart can one car be?

Volvo Cars поддршка

Како може да Ви помогнеме??

Животот секогаш изгледа поедноставен кога има некој да ни помогне. Така што, за да Ви го олесниме животот со Volvo и да ги намалиме потешкотиите, развивме широк спектар на можности за помош и сигурност кога и каде и да Ви треба.

Поврзување

Поврзување со Вашиот автомобил или поврзување на Интернет. Тука ќе најдете одговори на сите прашања и пребарувања за Volvo.

Volvo On Call

Без разлика дали сте ја заборавиле лозинката или Ви треба само малку помош за да започнете, тука ќе ги пронајдете одговорите на сите прашања, плус сите совети и поддршка која Ви е потребна.

Мобилни упатства за употреба

Симнете ја апликацијата и добијте го упатството за употреба на Volvo на вашиот мобилен телефон или таблет, кој вклучува кориснички упатства, видео инструкции и корисни функции за пребарување.