Sensus Connect

Откриј апликации и опции да го направат секое возење, возење на вашиот живот.

Sensus конекција

Ваш живот. Ваше Volvo. Поврзани..

Со вградени конектори за USB и AUX – плус безжична конекција преку Bluetooth и Wi-Fi интернет – може да се дисконектирате од дома и да се конектирате на патот.

НАПРЕДНА ЗВУЧНА ТЕХНОЛОГИЈА

Вашата музичка листа со првокласен звук

Заедно со Харман Кардон, нашите аудиоексперти изградија еден од најдобрите системи за автомобил. Благодарение на иновативната технологија Dirac Live®, вашата музика е појасна и побогата. Вашата омилена музичка листа заслужува првокласен звук. 

SENSUS КОНТРОЛА

Интуитивни контроли за лесно возење

Возете удобно со ергономски, интелигентно поставени контроли за најдоброто во интерес на „формата во служба на функцијата“.

Достапно во нови модели

Sensus конекцијата е достапна во сите наши нови автомобили (со исклучок на XC90) како стандардна или изборна опција, во зависност од пазарот на кој го купувате автомобилот.

Поддршка

Дали сакате да ви помогнеме во користењето на функциите и поврзувањето на Вашиот уред со Sensus Connect? Посетете го делот на Sensus Connect на нашот Volvo сајт за поддршка и најдете ја цела потребна помош.

Volvo Cars Support

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.