Sensus Connect

Откриј апликации и опции да го направат секое возење, возење на вашиот живот.

Sensus конекција

Ваш живот. Ваше Volvo. Поврзани..

Со вградени конектори за USB и AUX – плус безжична конекција преку Bluetooth и Wi-Fi интернет – може да се дисконектирате од дома и да се конектирате на патот.

Ваш Wi-Fi hotspot

Со нашите изборни Volvo On Call услуги, може да креирате Wi-Fi hotspot во Вашиот автомобил за да го поврзете Вашиот мобилен телефон, лаптоп или таблет на Интернет.

Поврзување на автомобилот преку мобилен телефон

Немате Volvo On Call услуги? Може да го искористите Вашиот мобилен телефон (преку Bluetooth или Wi-Fi) за да ги овозможите сите функционалности на Sensus конекцијата.

НАПРЕДНА ЗВУЧНА ТЕХНОЛОГИЈА

Вашата музичка листа со првокласен звук

Заедно со Харман Кардон, нашите аудиоексперти изградија еден од најдобрите системи за автомобил. Благодарение на иновативната технологија Dirac Live®, вашата музика е појасна и побогата. Вашата омилена музичка листа заслужува првокласен звук. 

SENSUS КОНТРОЛА

Интуитивни контроли за лесно возење

Возете удобно со ергономски, интелигентно поставени контроли за најдоброто во интерес на „формата во служба на функцијата“.

Достапно во нови модели

Sensus конекцијата е достапна во сите наши нови автомобили (со исклучок на XC90) како стандардна или изборна опција, во зависност од пазарот на кој го купувате автомобилот.

V40 Cross country

Xc60

XC70

Поддршка

Дали сакате да ви помогнеме во користењето на функциите и поврзувањето на Вашиот уред со Sensus Connect? Посетете го делот на Sensus Connect на нашот Volvo сајт за поддршка и најдете ја цела потребна помош.

Volvo Cars Support

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.