Android Auto

Android Auto овозможува контрола врз многу функции во вашиот телефон андроид преку централниот екран на автомобилот.

Попаметно и полесно

Поврзувајќи телефон Андроид со вашиот автообил можете да користите Android Auto за дслушање музика, да се јавувате, да добивате упатства, како и да пуштате некои апликации, меѓу другото.


Достапен за следниве модели

V90 Cross Country
XC90