Упатствата на Volvo во вашиот телефон

Симнете ја апликацијата за да ги земете упатствата и видеата на вашиот телефон или таблет..

Апликација со упатство за употреба на Volvo

Тоа е се што треба да знаете за Вашето Volvo, во едноставен, лесен за разбирање начин, кој содржи:

-        Статии и информации

-        Видеа со инструкции

-        Клучни зборови и категориско пребарување

За избрани модели на Volvo од 2014 и 2015 година.