Apps and Services

Sensus конекција

Поврзете го Вашиот автомобил со светот и со Вашиот мобилен уред – со вградена Wi-Fi конекција, гласовни команди во текстуални пораки, музички апликации и навигација.

Know Your Volvo

Сè што би сакале да знаете за Вашето Volvo, може да го најдете во оваа апликација – насоки, видеа и практични совети.

Volvo On Call

Volvo апликацијата нуди услуги како итна поддршка, предупредување во случај на кражба и можност да го стартувате и заклучите Вашиот автомобил од мобилниот телефон.